Bestyrelsen

  Erik Stephensen (formand):
Journalist, chefredaktør
Har mere end 25 års erfaringer med ledelse indenfor film- og TV-produktion, bl.a. som direktør for Nordisk Film Broadcast, Nordisk Film Commercial og Skandinavisk Film Kompagni AS. Inden da direktør og chefredaktør i Fagbevægelsens Presse (Aktuelt og Det fri Aktuelt). Programmedarbejder i Danmarks Radio (TV-A og TV Drama). Har bl.a. siddet i bestyrelsen for A/S Dagbladet Politiken, Lightcom A/S, Det sociale Netværk samt været censor på Danmarks Journalisthøjskole og medlem af optagelsesudvalget på Den danske Filmskole.
Formand for Copenhagen Film Festivals (CPH:DOX, DOX:BIO, CPH PIX & Buster) og for Biografklubben Danmark A/S.
 sej Søren Eusebius Jakobsen:
Selvstændig ledelseskonsulent.
Har ca. 45 års erfaringer med danske medievirksomheder, bl.a. som personaledirektør og TV-direktør i Danmarks Radio, som adm. direktør for Nordisk Film, og som bestyrelsesmedlem og – formand for et større antal medievirksomheder og kulturinstitutioner. Arbejder med udvikling af virksomheder inden for computerspilsindustrien, lederudvikling og er rådgiver for Producentforeningen.
 Morten Anker Nielsen Morten Anker Nielsen:
Udbudschef i PostNord Danmark.
Har i mere end 10 år arbejdet i mediebranchen, først i Egmont bøger og siden i Nordisk Film, bl.a. som direktør for Nordisk Film Biografer. Var i perioden involveret i en række branche-aktiviteter, herunder som bestyrelsesmedlem i Danske Biografer og tæt tilknyttet Biografklub Danmark. Har tidligere arbejdet i bl.a. Lego og Novasol.
 henrik-bo Henrik Bo Nielsen:
Adm. direktør for Det Danske Filminstitut siden 2007.
Har forinden haft lederstillinger i blandt andet den amerikanske MacMillan koncern, reklamebranchen og fra 1992 til 2007 været administrerende direktør for Dagbladet Information. Har bl.a. siddet i bestyrelsen for Månedsbladet Press, Copenhagen Jazzhouse, Informations Forlag, Mediefabrikken ApS, Den Danske Presses Fællesindkøb, Københavnske dagblades Samråd, Jensen & Co Film- og TV-produktion samt Dagpressens Uddannelsesråd og Lettre International.
Formand for European ThinkTank on Film and Film Policy. Medlem af bestyrelsen for Biografklub Danmark og Børnekulturens Netværk.
  Jesper Boas Smith:
Grundlægger af Bella Vista Travel, bestyrelsesmedlem og koncerndirektør i Travel House koncernen (der ejer Profil Rejser og Bella Vista)Bestyrelsesmedlem i Det Danske Filminstitut fra 2009 til 15. maj 2017
Co-producent af en række danske spillefilm, bl a Nattevagten og Når mor kommer hjem
Tidligere medejer af All Right Film distribution samt biograferne i Helsingør og Odense.
Tidligere medejer i Nordisk Films Kompagni A/S (samt koncerndirektør i Nordisk Film koncernen).
Medstifter og Bestyrelsesmedlem i SBS Broadcasting S.A., (ifm børsnotering på NASDAQ).
Tidligere formand for SBS koncernens danske selskaber Brodcast Danmark, Tv Danmark, Brodcast Danmark, DET DANSKE FJERNSYNSSELSKAB A/S, SBS Radio, The Voice, Nova (idag DISCOVERY Networks Denmark ApS og Bauer Media).

 Direktion

 jonna Jonna Jensen:
Direktør for Den Erhvervsdrivende Fond Biografklub Danmark og direktør for Biografklub Danmark A/S. Jonna Jensen har arbejdet i filmbranchen siden 1982. Som sekretariatschef i Filmbranchens samarbejds- og ideudvalg var hun initiativtager til oprettelsen af bl.a. Biografklub Danmark, der nu har eksisteret i 21 sæsoner. Har desuden arbejdet for Nordisk Ministerråd, Scandinavian Films, Nordisk Film Biografer og som sekretariatsleder i Danske Biografer.