Bestyrelsen

 Erik Stephensen (bestyrelsesformand)
Journalist, chefredaktør
Har mere end 25 års erfaringer med ledelse indenfor film- og TV-produktion, bl.a. som direktør for Nordisk Film Broadcast, Nordisk Film Commercial og Skandinavisk Film Kompagni AS. Inden da direktør og chefredaktør i Fagbevægelsens Presse (Aktuelt og Det fri Aktuelt). Programmedarbejder i Danmarks Radio (TV-A og TV Drama). Har bl.a. siddet i bestyrelsen for A/S Dagbladet Politiken, Lightcom A/S, Det sociale Netværk samt været censor på Danmarks Journalisthøjskole og medlem af optagelsesudvalget på Den danske Filmskole.
Formand for Copenhagen Film Festivals (CPH:DOX, DOX:BIO, CPH PIX & Buster) og for Biografklubben Danmark A/S.

Kim Brochdorf
Kim Brochdorf har mere end 20 års erfaring fra biografsektoren, senest som administrerende direktør for CinemaxX Danmark A/S som han etablerede i Danmark. Inden da har han en baggrund fra den finansielle sektor som bl.a. marketingchef, direktør for en telefonbank og chef for Nykredits D2C enhed; Nykredit Direkte. Han har desuden i en årrække siddet i bestyrelsen for bl.a. kino.dk og brancheforeningen Danske Biografer.

Klaus Hansen
Klaus Hansen har siden februar 2019 været direktør for den regionale filmfond FilmFyn A/S, som støtter film- og tv-serier der vælger at lægge deres optagelser på Fyn. Før FilmFyn var Klaus Hansen i knap 25 år direktør for Producentforeningen, branche- og arbejdsgiverorganisation for virksomheder der udvikler og producerer film, tv og computerspil.Klaus Hansen er uddannet jurist og har gennem årene siddet i bestyrelsen for en række danske og internationale organisationer inden for film, tv og computerspil. Udover direktørjobbet i FilmFyn, er Klaus Hansen aktuelt (december 2019)medlem af pre-selection committee i Monte Carlo TVfestival, formand for Centerrådet ved The Animation Workshop i Viborg, næstformand i bestyrelsen Svendborg Kultur- og Filmdage samt medlem af bestyrelsen for Fonden Biografklub Danmark.

Claus Ladegaard
Claus Ladegaard er født i 1961 i Sverige og er opvokset i Slagelse.Fra 1. januar 2018 adm. direktør for Det Danske Filminstitut. Inden da har han siden 2006 være henholdsvis områdedirektør og vicedirektør på Det Danske Filminstitut med ansvar for den offentlige støtte til udvikling, produktion og lancering af spillefilm, kort- og dokumentarfilm, talentudviklingsfilm under New Danish Screen samt støtten til Public Service-programmer på de kommercielle tv-kanaler.Tidligere har han arbejdet som instruktør og producer, og har i en tiårig periode været producent og leder af tv- og dokumentarafdelingen på Easy Film A/S. Han har produceret reklamefilm, dokumentarfilm, fakta-tv og seriefiktion, og han har produceret til såvel danske som udenlandske tv-stationer.
Claus Ladegaard har siddet i bestyrelsen for den danske producentforening, været formand for Rådet for Kort- og Dokumentarfilm, bestyrelsesformand for Nordisk Film og TV Fond og har i årene 2007 – 2017 været medlem af styregruppen for Public Service Puljen. Han har desuden i en årrække fungeret som konsulent og underviser på danske og udenlandske tv-stationer.
Claus Ladegaard har redigeret og bidraget til en række bøger. Claus Ladegaard er uddannet cand.comm. i historie og kommunikation fra RUC og Centre of Contemporary Cultural Studies, University of Birmingham, og har desuden læst på den humanistiske basisuddannelse på RUC og filmvidenskab på Københavns Universitet

 Jesper Boas Smith
Konsul for Monaco i Danmark
Grundlægger af Bella Vista Travel.
Bestyrelsesmedlem i Det Danske Filminstitut fra 2009 til 15. maj 2017
Co-producent af en række danske spillefilm, bl a Nattevagten og Når mor kommer hjem.
Tidligere medejer af All Right Film distribution samt biograferne i Helsingør og Odense.
Tidligere medejer i Nordisk Films Kompagni A/S (samt koncerndirektør i Nordisk Film koncernen).
Medstifter og Bestyrelsesmedlem i SBS Broadcasting S.A., (ifm børsnotering på NASDAQ).
Tidligere formand for SBS koncernens danske selskaber Brodcast Danmark, Tv Danmark, Brodcast Danmark, DET DANSKE FJERNSYNSSELSKAB A/S, SBS Radio, The Voice, Nova (idag DISCOVERY Networks Denmark ApS og Bauer Media.

 Direktion

 Lykke Lind Thomsen
Direktør for Den Erhvervsdrivende Fond Biografklub Danmark og direktør for Biografklub Danmark A/S.
Lykke Lind Thomsen er cand. mag. i filmvidenskab fra Københavns Universitet. Lykke har arbejdet i filmbranchen siden 1995. Først i biografdrift og siden med filmdistribution hos både Walt Disney, United International Pictures og Twentieth Century Fox, hvor hun senest var ansat i 5 år som pressechef og siden 7 år som marketingchef. Har desuden arbejdet med branding og lancering hos McDonald som brand manager inden hun 1. maj 2018 tiltrådte som ny direktør for Biografklub Danmark.